Cada dia la societat i el sistema educatiu són més conscients de la necessitat de replantejar la seva relació amb la Natura. S’està arribant a un punt on nombrosos experts i expertes en la matèria han demostrat que els recursos naturals no són eterns i que el desenvolupament actual de la societat no és beneficiós per a la Natura.

Per això, és bàsic que comencem a educar a les futures generacions dins un consum responsable IMG_0969i no en el consumisme en què hem estat immersos , i d’altra banda és bàsic que siguem conscients de la creixent insostenibilitat del model econòmic i social actualment plantejat, que oculta un deteriorament accelerat de qüestions bàsiques com l’aigua, el territori fèrtil, els aliments sans, l’aire net, etc.

Perquè les generacions futures puguin gaudir del seu medi ambient és imprescindible educar les actuals en valors com la sostenibilitat i la corresponsabilitat amb el medi ambient.

Coneixent directament les conseqüències de les nostres actuacions més quotidianes, i els beneficis que hi aporta l’aplicació de petits canvis en el nostre dia a dia.

Coneixent d’aprop les energies renovables i com funcionen.

I sobretot, gaudint de la proximitat de la naturalesa i de tota la biodiversitat que ens ofereix el nostre planeta.

 

 

educació mediambiental

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website