No és un edifici adaptat: és un edifici accessible.

Descarrega’t el PDF 

Ens basem en l’experiència de molts professionals que han treballat en el camp social, i en contacte directe amb persones amb mobilitat reduïda o afectades d’alguna limitació. I recollint els seus consells, hem dissenyat una instal·lació oberta a tothom, perquè vingui qui hi vingui, disfruti d’un accés universal a tots els espais: sales, banys, menjador, cuina, habitacions, llits, jardins, piscina etc…

El disseny de la construcció, promociona  l’orientació dins les instal·lacions, i l’accés lliure als espais interiors i exteriors.

Entre els serveis que oferim hi trobem Internet- Wifi, TV de gran format, DVD, informació turística.


L’Auró és un edifici lineal, amb un passadís central, de casi dos metres d’amplada. Uneix així tots els espais, marcats i pintats en diferents colors que faciliten l’orientació i identificació de les diferents habitacions i estancies.


Els colors són relaxants i uniformes, facilitant el moviment i l’estada en les diferents àrees.

Les sales són espaioses, dissenyades per ser còmodes en els diferents usos. Es monten individualment segons les necessitats de cada estada.


Les habitacions també es dissenyen segons el tipus d’estada i les seves necessitats

Tenim: llits articulats, baranes telescòpiques, bressols, llits individuals, lliteres abatibles per facilitar les transicions en el llit de sota.

Trobareu de manera estàndard:

– 2 habitacions de 20 places

– 1 habitació de 10 places

– 1 habitació de 8 places amb lavabo pròpi

– 1 habitació de 4 places amb lavabo pròpi.

Com que les habitacions estan muntades amb molt espai, ens permeten omplir o treure llits segons les vostres necessitats.

Totes les habitacions són exteriors, l’espai i la llum natural són característiques a totes elles.


Els lavabos tenen dutxa incorporada dins l’estancia, i el telèfon de la mateixa arriba fins a la tassa per facilitar la higiène.

Tots disposen de barres d’accessibliltat, i tots tenen la possiblitat de  cadires de dutxa.

Els lavabos individuals, són molt amples, anant fins als 8m2 de lavabo.


Les piques, a 80 cms d’alçada, són dissenyades i construïdes a mida. Disposen d’una rampa de capçal, que fa que l’aixeta mai et pugui esquitxar, i alhora et permet recuperar els objectes que et puguin caure a dins la pica, només arrosegant la mà.


Totes les estancies disposen de cartells identificatius, dibuix amb acompanyament de lletra, amb fons blanc i resalt en negre per un contrast que faciliti la visibilitat a persones amb reducció de la capacitat de visió.

Tots els poms de porta, manetes, interruptors, cartells i informacions d’interès són col·locats a 80 cms d’alçada. És la mida universal que permet accedir a ells a tot tipus d’autonomia: si ets un infant, si ets adult i estàs dret o assentat.


Els poms de les portes de les àrees de treball, són temàtics. Faciliten així, que amb el tacte dels mateixos, les persones amb limitació de visió puguin identificar a quina estança estan entrant. Al menjador, hi ha coberts de fusta. A la sala de tallers, pinzells.


Les jardineres i el jardí sensorial a  80cms d’alçada, intercalant diferents alçades, per facilitar-hi l’activitat, sigui quina sigui la teva autonomia.


Els exteriors, dissenyats en esplanades de diferents nivells, condueixen a estables i espais per animals, a través de camins i passarel·les. Amb espais especials on veure postes de sol amb vistes a tota la carena…


El contacte directe amb els animals es facilita a través d’espais marcats dins el mateix jardí, que porten a cavalls, ponis, cabres, ovelles, conills, porquetes, oques… a viure i conviure al teu costat.


Piscina 1’5m fondària amb rampa d’entrada

CONTACTE

Ens trobaràs a:

hola@auronatura.org

973 05 60 49

618 25 35 65

O ens pots visitar quan vulguis a:

Casa L’Auró

Camí de Llanera, s/n

25751 LLANERA

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Telèfon de contacte

  Missatge

  Entrada de seguretat (obligatori)
  captcha

  Avís LegalCopyright © 2018dièresi disseny

  - amb el suport i la col·laboració de -