INSERCIÓ I IGUALTAT

Dins la política de contractació de l’Auró, es prioritza la incorporació de persones amb risc d’exclusió del món laboral. Perones en situació de vulnerabilitat dins l’entorn generalitzat, ja sigui factor de risc d’exclusió la seva realitat socio-cultural, càrregues familiars, o per limitacions d’autonomia, limitacions físiques, cognitives, sensorials o intel·lectuals, o afectacions mentals.
logo pla igualtat per web
 

L’accessiblitat de les instal·lacions, extensiva als diferents departaments tècnics de l’entitat, com poden ser la cuina, o la sala de màquines, o la zona d’oficina, estan dissenyats i projectats tenint la visió de treball de professionals amb movilitat reduïda.
 
La formació continuada dels nostres professionals, incorpora cursos tècnics especialitzats en necessitats educatives concretes, com poden ser el curs de la Llengua de Signes Catalana. Que facilita l’accés a la nostra borsa de treball, a persones de la comunitat sordo-muda.
 
Dins l’horari laboral de l’Auró, hi ha una àrea dedicada a la guarderia professional per als fills/es en edats menors als 4 anys, on professionals titulats atenen els infants fills dels treballadors/es de l’Auró. Facilitem així,  a les mares i pares, l’àrea laboral dins l’època de criança. L’ús d’aquest servei no els suposa cap cost afegit.
 
→ Dins l’estrategia de funcionament intern i el reglament professional de l’Auró, s’apliquen polítiques d’igualtat i eïnes de no discriminació; La paritat, i la igualtat de responsabilitats i capacitats laborals.
 
→ Dins la línia de foment de la inclusió social i laboral, l’Auró treballa amb diferents entitats, órgans i programes com “incorpora” de l’Obra Social de La Caixa, o amb col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra i amb el Consell Comarcal del Solsonès.
 
→ El treball en xarxa amb aquestes entitats i agents socials, és clau per aconseguir l’objectiu d’obrir la igualtat d’oportunitats a la contractació a l’Auró de persones en risc d’exclusió social o laboral .
inclusio
 

CONTACTE

Ens trobaràs a:

hola@auronatura.org

973 05 60 49

618 25 35 65

O ens pots visitar quan vulguis a:

Casa L’Auró

Camí de Llanera, s/n

25751 LLANERA

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Telèfon de contacte

  Missatge

  Entrada de seguretat (obligatori)
  captcha

  Avís LegalCopyright © 2018dièresi disseny

  - amb el suport i la col·laboració de -