La zooteràpia abarca molts camps d’aprenentatge, i obre unes portes directes al creixement emocional i social. En transtorns i limitacions que afecten directament la comunicació amb l’exterior, els animals treballen com a eines directes i eficaces, establint una conexió emocional amb la persona, infant o adult, que permet  un diàleg molt difícil d’aconseguir amb altres vincles. 

L’Auró, en conveni social amb l’entitat FUD Therapy, Amics del Gos de l’Urgell, salt gosus ofereix anualment, uns cicles de formació que es basen en la foramció reglada de professionals que es volen especialitzar en aquest tipus de tècniques. 

Els cicles s’organitzen per caps de setmana, i es poden fer tots junts units en el Seminari Trimestral, o per cursos solts. 

L’entorn de l’Auró i l’organització en cap de setmana permet treballar profundament la temàtica aplicada, i es convina amb pràctica i teòrica. En els cursos es facilita que els alumnes puguin portar el seu propi gos, i treballar amb ell. 

Podeu gaudir de la pensió complerta del cap de setmana per 38€ per persona, i us inclou: el dinar, el berenar, el sopar i el dormir del dissabte, i l’esmorzar i el dinar de diumenge.

 

 

CURSOS 2014:

En el seminari actual, us podeu apuntar a l’últim cicle de formació:

 

El gos com a eïna en la modificació de conducta en (TEA) Transtorns de  l’Espectre Autista

Quan?:  13  i 14 de desembre

On?: a l’Auró

Cost: 100€

Horari: de 10h a 13h, de 15h a 19h Dissabte i Diumenge

Inscripcions: formacio@auronatura.org