Descarrega’t el PDF 

– Dissenyem les colònies a partir d’una reunió al vostre Centre, amb els mestres i el nostre equip pedagògic, fomentant un tracte personalitzat, directe i humà, aconseguint així acostar-nos al màxim a les vostres expectatives .

– L’atenció directa als infants és un dels eixos centrals del nostre treball, per tant el nombre de monitors sempre és proporcional a la quantitat de nens/es que protagonitzen les colònies, i, subjecte a l’edat d’aquests, i al grau d’autonomia dels nens i nenes. Treballem amb un monitor/a per cada 5 o 10 nens/es.

– Les programacions es dissenyen des de l’equip interdiciplinar, fent les programacions individualment i pensant directament amb els seus protagonistes, es basen en tallers, jocs i activitats totalment actualitzades, desenvolupades en exclusiva per les edats receptores i segons les característiques especials del grup, garantitzant la completa dinamització lúdica i eduacional dels nois i noies.

– L’Auró es farà càrrec de tot els materials necessaris pel desenvolupament complet i òptim de la programació.

– L’ estada es desenvolupa dins el marc de l’educació en el lleure, i això genera uns espais propicis per a trobar-se i realitzar-se, amb experiències de llibertat i de contacte: és un temps per a compartir, per crear, per descobrir nous espais, nous valors i per fer-se més forts, més sensibles, més generosos… més humans. L’estada a L’Auró s’organitza sempre sense perdre de vista tots aquests valors, així totes les activitats s’estructuren i es dissenyen per forjar un temps lliure que permeti desenvolupar les capacitats individuals de cada nen i nena: físiques, mentals, esportives, artístiques, intel·lectuals i socials.

CONTACTE

Ens trobaràs a:

hola@auronatura.org

973 05 60 49

618 25 35 65

O ens pots visitar quan vulguis a:

Casa L’Auró

Camí de Llanera, s/n

25751 LLANERA

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Telèfon de contacte

  Missatge

  Entrada de seguretat (obligatori)
  captcha

  Avís LegalCopyright © 2018dièresi disseny

  - amb el suport i la col·laboració de -